GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Acaroba Saliha Cemil Cahit Güzelbey Ortaokulu

Haftanın öğrencisi Gamze Türkoğlu, haftanın temiz sınıfı 5-B sınıfı seçildi .

Nis

Bugün okulumuzda Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104.yıl dönümünde yine aynı sevinç, heyecan ve mutlulukla kutluyoruz.

Nis

Haftanın temiz sınıfı 5-A sınıfı olurken haftanın öğrencisi Hayrünnisa Kayahan oldu . Öğrencilerimizi tebrik ederiz .

Nis

Haftanın temiz sınıfları 6/A ve 5/B sınıfları onur belgesi ile onurlandırıldılar. Haftanın öğrencisi 6/A sınıfından Melike Türkoğlu oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Ayın sınıfı 6/A, haftanın temiz sınıfı 6/B, haftanın öğrencisi Ramazan Özcan, ayın kitap kurdu Hira Nergiz Yaşamalı seçilmiştir .Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Haftanın temiz sınıfı 5/B sınıfı, haftanın öğrencisi 6/A sınıfından Zehra Özdemir olmuştur.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. Yılı münasebetiyle okulumuzda anma töreni yapıldı. Okul öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin yapmış oldukları bu sunu beğeniyle izlendi. Programda duygu dolu anlar yaşandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulu'nü okulumuzda törenle kutladık.

Mrt

Haftanın temiz sınıfı 7-B sınıfı, haftanın öğrencisi 5-A sınıfından Deniz Beşe seçildi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz 5-A ve 5-B öğrencileri Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuzda "Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi" devam ediyor.

Mrt

Sıfır atık projesi kapsamında yaptığımız çalışmalar ile hedeflediklerimiz; Ögrencilerin,çevreye karşı duyarlı, atak yonetimini daha verimli hale getiren ve okul içerisinde oluşan atıklar için yaratıcı ve yenilikçi çözümler üretebilen, doğal kaynakların korunması bilincine sahip olmaları hedeflenmektedir.

Şbt

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim tarafından düzenlenen Müze ve Atölye Eğitimi adlı program görsel sanatlar dersi kapsamında ögrencilerle birlikte ziyaret edildi.

Şbt

Linke tıklayarak gazetemizi inceleyebilirsiniz.